+36 30 975 4350 | KOMMUNIKÁCIÓS ÉS KAPCSOLATÉPÍTŐ KÉPZŐ KÖZPONT EGYESÜLET kapcsolat@enkepkozpont.hu

Párkapcsolati tréning

 

A képzés célja:

A párkapcsolat erősítése, a hétköznapok során halmozódó feszültségek, a párkapcsolati stressz csökkentése. A pár megküzdési stratégiáinak bővítése, rugalmasságának növelése. A párkapcsolat egy korábbi fejlődési fázisában történt esetleges elakadás átdolgozása.

 

A képzés várható nyeresége a résztvevő számára:
  • A párkapcsolati működésen keresztül az egyéni működés is tudatosul.
  • A párok a tréning után elfogadóbbak és megértőbbek egymással, ami kommunikációjukban is megjelenik. Változik a párok kommunikációja, ezért növekedhet az elfogadás, megértés.
  • A párok a hétköznapi feszültségeikben jobban oda tudnak figyelni egymásra, könnyebb a másikra történő “ráhangolódás” folyamata. Magasabb empátia jöhet létre, amitől csökken a párkapcsolati feszültség.
  • A képzésen elsajátított tapasztalat és tudás egyes elemei nem csak a párkapcsolatban, hanem egyéb színtereken zajló kommunikációban is segítséget nyújt a résztvevő felek számára.

 

A képzés módszerei:

A képzés a résztvevők aktív közreműködésére épül. A rövid tréneri magyarázatokat helyzetgyakorlatok követik. Párkapcsolati tréning esetén a feladatok nagyobb része páros, de csoportos gyakorlatok végzése is helyet kap.

Tréner:


Iszlai Zoltán

Takács Orsolya

 

A képzés óraszáma:

30 óra

A képzés ára:

64.000 Ft/pár